APARITII IN PRESA

Marian s-a nascut pe data de 22 septembrie 1962 in satul Milosesti langa Slobozia. Facand parte dintr-o familie numeroasa, parintii lui nu i-au putut crea toate conditiile necesare. Astfel Marian a trebuit sa se descurce singur de la o varsta frageda.

Bioterapeutul s-a nascut cu abilitatea de a vindeca. El si-a dat seama de acest lucru cand a simtit pentru prima data o durere inexplicabila in corp, durere ce nu era a lui, ci era defapt a celui cu care vorbea. Astfel el si-a pus mainile instinctiv pe zona dureroasa a celui in cauza eliberandu-l de durere.

Dupa mai multe astfel de experiente, cand rezultatul obtinut era stoparea durerii dl. Marian si-a dat seama ca avea puterea de a depista si vindeca durerea celui aflat in suferinta. El a fost examinat de un doctor din Slobozia care si-a dat seama ca este inzestrat cu darul de a capta si echilibra bioenergia in organism, lucru dovedit de aparate specializate din spital. (continuare)

- articol din cotidianul Libertatea

S-a scris despre Marian Chiru si in ziarele Braileanul, Monitorul de Braila, Teleormanul, Tribuna, Romanul, Concret si Doina.

Marturisiri ale pacientilor:

Garabet Cristian (redactor):
Crede ca ar trebui sa se faca mult mai mult pentru acest om. Domnul Garabet are doua fetite gemene de doi ani. Una din ele a avut parapareza. Afectiunea a fost inlaturata prin tratament cu bioenergie. (sursa ziarul Concret)

Doamna Garabet:
Este un om minunat, pacat ca putini stiu... Cei ce murdaresc imaginea domnului Chiru prin acuzatii lipsite de obiectivism sunt in special cadre medicale. (sursa ziarul Concret)

Buliga Eugenia (bucuresteanca bolnava de ciroza hepatica):
Participa la a saptea sedinta in momentul interviului. Rezultatele fiind bune are de gand sa le continue. A avut stari nasoale inainte de inceperea tratamentului pe care le-a si marturisit. Licaririle din ochi exprima o vadita multumire, expresia chipului destins al unei femei pline de putere si pofta de viata. (sursa ziarul Concret)

Urse Florea (judetul Buzau, cu hemipareza spastica):
Am fost adus pe brate de fiii mei, dupa doua luni de rataciri prin cabinetele spitalelor. Nu puteam vorbi. Ma exprimam incoerent si rar. Noroc ca am dat peste domnul Chiru, caruia ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut. (sursa ziarul Concret)

(continuare)