Marturisiri ale pacientilor:

Garabet Cristian (redactor):
Crede ca ar trebui sa se faca mult mai mult pentru acest om. Domnul Garabet are doua fetite gemene de doi ani. Una din ele a avut parapareza. Afectiunea a fost inlaturata prin tratament cu bioenergie. (sursa ziarul Concret)

Doamna Garabet:
Este un om minunat, pacat ca putini stiu... Cei ce murdaresc imaginea domnului Chiru prin acuzatii lipsite de obiectivism sunt in special cadre medicale. (sursa ziarul Concret)

Buliga Eugenia (bucuresteanca bolnava de ciroza hepatica):
Participa la a saptea sedinta in momentul interviului. Rezultatele fiind bune are de gand sa le continue. A avut stari nasoale inainte de inceperea tratamentului pe care le-a si marturisit. Licaririle din ochi exprima o vadita multumire, expresia chipului destins al unei femei pline de putere si pofta de viata. (sursa ziarul Concret)

Urse Florea (judetul Buzau, cu hemipareza spastica):
Am fost adus pe brate de fiii mei, dupa doua luni de rataciri prin cabinetele spitalelor. Nu puteam vorbi. Ma exprimam incoerent si rar. Noroc ca am dat peste domnul Chiru, caruia ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut. (sursa ziarul Concret)

Georgica Scarlat (vanzatoare):
Am venit la domnul Chiru Marian pentru ca ma supara fierea. Dupa a sasea sedinta ma simt mai bine. (sursa ziarul Tribuna)

Adrian Svelingher:
Fac acest tratament pentru ca doctorii nu m-au ajutat cu nimic. La primele sedinte m-am simtit foarte rau, cum este si normal, pentru ca dereglarea era mare, iar acum la a saptea sedinta ma simt excelent, complet refacut. E bine si recomand tuturor sa faca o cura de bioenergie. (sursa ziarul Tribuna)

Gheorghe Borcea:
Sufar cu stomacul din 1946, de cand eram in armata. Acum ma simt mai bine, mai usor. (sursa ziarul Tribuna)

Lucretia Borcea (62 de ani):
Am venit cu mai multe probleme si vad acum in a zecea zi ca ele au disparut. Nu ma puteam tine pe picioare, iar acum pot sa spal si eu un vas, pot sa merg mai bine. (sursa ziarul Tribuna)

Rodica Dumitrascu:
Am 34 de ani si sunt somera, nu am bani de medicamente. Am avut probleme cu circulatia sangelui, cu ficatul si acum, la a zecea sedinta, ma simt bine, de aceea am adus si fetita cu mine, care se plange de dureri la cap. (sursa ziarul Tribuna)

Dumitru Mija:
Sunt sergent angajat la unitatea militara 0829 Bucuresti, am venit pentru a ma incarca cu bioenergie, si sunt la a treia sedinta cand deja durerile de gat si coloana au disparut. (sursa ziarul Tribuna)

Steluta Dinu (60 de ani):
Eu am venit pentru ca am probleme cu tensiunea si unele boli articulare. De dumnealui am aflat de la o verisoara si o nepoata, care au facut tratament si se simt bine. Sunt la a saptea sedinta si sper sa fie bine in final. Rezultatele se vad. Eu nu puteam sa urc scarile decat foarte greu, aveam ameteli si tensiune. (sursa cotidianul Braileanul)

Marioara Rosca (46 de ani):
De 5-6 ani am probleme cu capul si-mi tiuie urechile. Am urmat un tratament medical, dar degeaba. Am venit la domnul Chiru, care m-a ghicit si mi-a descoperit ca am anumite probleme si cu stomacul. Sunt la a saptea sedinta si ma simt mult mai bine. De el am aflat de la o cunostinta care este farmacista. Si sotul meu are probleme, cu ulcer si o ciuperca in gat. A facut 10 sedinte, acum face o pauza, iar dupa data de 5 martie, vine iar. Oricum se simte mult mai bine. (sursa cotidianul Braileanul)

Sotii Ivan din Rosiori au pus la dispozitie terapeutului sufrageria apartamentului in care locuiesc, ei fiind vechi pacienti ai dumnealui. Astfel Marian Chiru a primit si alti pacienti din zona dornici sa fie vindecati. (sursa cotidianul Teleormanul)