Articol din Libertatea

Marian s-a nascut pe data de 22 septembrie 1962 in satul Milosesti langa Slobozia. Facand parte dintr-o familie numeroasa, parintii lui nu i-au putut crea toate conditiile necesare. Astfel Marian a trebuit sa se descurce singur de la o varsta frageda.

Bioterapeutul s-a nascut cu abilitatea de a vindeca. El si-a dat seama de acest lucru cand a simtit pentru prima data o durere inexplicabila in corp, durere ce nu era a lui, ci era defapt a celui cu care vorbea. Astfel el si-a pus mainile instinctiv pe zona dureroasa a celui in cauza eliberandu-l de durere.

Dupa mai multe astfel de experiente, cand rezultatul obtinut era stoparea durerii dl. Marian si-a dat seama ca avea puterea de a depista si vindeca durerea celui aflat in suferinta. El a fost examinat de un doctor din Slobozia care si-a dat seama ca este inzestrat cu darul de a capta si echilibra energia in organism, lucru dovedit de aparate specializate din spital.

Marian a lucrat prima data ca terapeut intr-un cabinet ce i-a fost pus la dispozitie de catre doctorul Valeriu Teodoru. Astfel primii 4 ani de tratament bioenergetic au trecut fara ca acesta sa ceara vreo plata.

Din 1992 s-a dedicat in intregime activitatii terapeutice si si-a fondat o societate numita BIOENERGIA.

A studiat acupunctura si a absolvit cursurile de Auto-Training, iar Asociatia Internationala a Extrasenzitivilor i-a acordat Diploma de Maestru International in medicina naturista.

In 1997 S-a mutat in Braila dispunand de clienti braileni, dar cabinetul ii este vizitat si de clienti din afara judetului. Vin oameni la el din Galati, Buzau, Tulcea s.a.m.d.

Prin bioenergie se pot trata majoritatea bolilor. Insa dl. Marian tine ca pacientii care vin la el sa inceteze pe cat posibil consumul de alcool, de cafea si de tigari pentru ca ei sa poata fi diagnosticati si tratati cum trebuie. Deasemenea bioterapeutul nu poate trata oamenii care au o incarcatura negativa exagerata. Se pot trata si bolile mai grave integral sau intr-o anumita masura fiind necesar un tratament mai indelungat. Asta depinde foarte mult si de fiecare pacient.

Tratamentul cu bioenergie este explicat stiintific. Se cunoaste ca omul pe langa energia pe care o preia din alimentele pe care le mananca mai dispune si de o altfel de energie care e raspandita in intreg universul si care se manifesta sub forma unui corp care inconjoara corpul fizic - asa numitul corp energetic. Unii oameni au acest corp energetic mai dezvoltat. Cativa din ei ofera din propria lor energie celor aflati in suferinta, astfel invatand sa lucreze cu ceea ce se numeste Bioenergie.

- articol din cotidianul Libertatea

[Cititi si rubrica Marturisiri ale pacientilor]